UPDATE

20 December 2016

Ahoj, opět se vám hlásím po velice dlouhé době :) Omlouvám se za svoji dlouhou neaktivitu a hlavně nekreativitu. Během prázdnin si možná pár pozorných čtenářů všimlo, že nějaké články přibyly, ale během pár dní byly ovšem staženy. Nebyla jsem s nimi spokojená. Můj blog je moje místo, za posledních pár měsíců jsem se změnila a to co tu bylo už prostě neodpovídalo mému já.V dnešním článku bych vás ráda seznámila s pár věcmi, které se mi honí hlavou a o které bych se s Vámi ráda podělila :)
annatherlove.blogspot.com
Na konci října jsem s kamarádkou navštívila Dánsko, konkrétně jsme čtyři dny strávily v nádherné Kodani :) Stihli jsme navštivit všechna známá místa a jeden den jsme zajeli do švédského Malmo. Pokud budete mít někdy pár dní nazbyt, můžu jen a jen doporučit :) Ráda bych pro Vás napsala článek, možná by se mohl objevit ještě před koncem roku.

Vánoce se přiblížily až astronomickou rychlostí, což mě velice mrzí. Tyto svátky patří mezi mé nejoblíbenejší, ale právě tuto krásnou advetní dobu jsem úplně propásla a nemůžu uvěřit, že už za pár dní tu máme Štědrý den, kterým více méně všechno končí. Je mi to líto, ale i tak doufám, že obalování řízku mě na ten krásný večer ještě dokáže pořádně naladit!
annatherlove.blogspot.com
Těsně před začátkem prosince jsem byla na koncertu Toma Odella. Tom patří už nějaký ten rok mezi mé nejoblíbenější hudebníky a i když to pár dní před koncertem vypadalo, že nikam nepojedu, naštěstí to vyšlo a jsem za to moc ráda! Pokud jste se této úžasné show také zúčastnili, určitě mi napište dolů do komentářů. Je to už pár týdnu, ale ještě pořád jsem se z té pokoncertní euforiie 100% nedostala :)
Velice ráda bych se s Vámi podělila o jednu velmi zajímavou zkušenost. Na základě doporučení mého profesora dějepisu jsem se včera zúčastnila večerní komentované procházky Prahou s panem Markem Melšou. Prohlídka s názvem Atentát na Heydricha- po stopách parašutistů v Libni mě naprosto okouzlila a rozhodě ji všem doporučuji! Pan průvodce měl připravený krásný výklad s mnoha zajímavými informaci a 3 hodiny v mrazivém počasí utekly jako voda! Takže určitě navštivte webové stránky Praha Neznámá a vydejte se na jednu z jejich vycházek :)

To bude pro dnešek všechno. Doufám, že prožíváte krásný advent v kruhu Vašich nejbližších a nejmilovanějších :)


1 comment :

  1. Ja tiez ani poriadne neviem ako presiel advent a uz su Vianoce o chvilku, ale tak niekedy je aj take obdobie. Dufam, ze sa tiez na chvilku zastavis a uzijes si naplno Vianoce :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete

Děkuji za každý váš komentář :)