NOVEMBER | PLAYLIST

24 November 2015


Dnešní článek bude prvním do rubriky Playlist. Prostřednictvím těchto článků bych se s vámi ráda podělila o písničky, které se mi za určitý měsíc nejvíce dostaly pod kůži.

Za měsíc listopad mám pro vás samé řekněme pomalejší skladby. Dny jsou kratší, v pět hodin odpoledne už málem nevidíte ani na krok a rtuť teploměru až nebezpečně rychle klesla k nule. Řekneme-li to na rovinu, perfektní počasí na podzimí depky, které se ani mě nevyhnuly :)
Tady asi není co doplňovat, Ed je skvělá volba vždycky, každý podzim si však moje srdce získává stále víc a víc. Na spotify momentálně neustále poslouchám je album X, konkrétně rozšířenou verzi X (Wembley edition). A jací jsou moji favoriti od tohohle sladkého klučiny? Photograph, Tenerife Sea, Friends, Wake me up, Runaway, Nina, The Man, U.N.I.

Na píseň se kterou Adele momentálně provedla fenomenální návrat jsou rozporuplné názory. Já sama jsem si ji velice oblíbila. Hlas této madam je fakt pecka a velice se těším na další skladby!

Na tuto skladbu jsem narazila teprve nedávno, a i když jsem ji ze začátku nějak nemohla přijít na chuť, nyní patří mezi mé oblíbené. Kodaline je jedna z mých top skupin, jejichž písničky poslouchám neustále a s této písničce ve spolupráci s Ninou Nesbit si mě opět získali :)

Na rukou mi až vyskakuje husí kůže když na tuto písničku přijde řada v mém playlistu! Rhodes jsem objevila někdy před dvěma měsíci přes jeho duet s Birdy- Let It All Go, který také doporučuji :)

A na závěr něco trochu jiného. Toto už pro mě není zas taková romantická pohádka jako předešlé skladby ale i přes to si ji velmi ráda poslechnu a na chvilku „vypnu“.



A jaké jsou vaše oblíbené podzimní písničky?

4 comments :

  1. Super playlist ! :) Ja teraz počúvam stále dookola Adele - Hello a Wildest Dream od Taylor :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wildest Dreams, bez té jsem v září neudělala ani krok! A ten videoklip se Scottem Eastwoodem.. No co na to jiného říct! :D

      Delete
  2. Páči sa mi štýl tvojho písania, ale aj hudby. :) Playlist chválim a Adele je u mňa momentálne tou najpočúvanejšou :) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mockrát děkuji, ani nevíš jak moc si tohoto komentáře vážím! :) Ano, ta nemá konkurenci!

      Delete

Děkuji za každý váš komentář :)