MARCH | PLAYLIST

2 April 2016

Další měsíc je za námi a já bych Vám moc ráda představila písničky, které mě v březnu doprovázely téměř na každém kroku :)

Birdy- Keeping Your head up
Birdy je pro mě velice specifická zpěvačka, její hlas mám opravdu moc ráda. Dle mého názoru je tato písnička trochu rozdílná od těch, na které jsem od této interpretky zvykla, ale moc se mi líbí :)

James Vincent McMorrow- Wicked Games
Písničku Wicked Games mám ráda už opravdu dlouho. V březnu jsem narazila na Spotify na verzi právě od Jamese Vincenta McMorrowa a znovu se zamilovala! Navíc byla použita i v oficiálním traileru pro 6. sérii Her o trůny, takže pro příznivce tohoto seriálu nepřicházím z ničím novým.

The 1975- Somebody Else
The 1975 znám už dlouho, ale nikdy jsem nijak "zažraná" do jejich skladeb nebyla. V únoru vyšlo jejich nové album s tím nejdelším možným (ale krásným) názvem, které mohla skupina vymyslet-  I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it. Hned po prvním poslechu mě píseň Somebody Else zaujala. Na youtube bohužel nenajdete žádnou oficiální studiovou verzi, pouze záznamy s koncertů, naopak na spotify je dostupná ve skvělé kvalitě :)

X Ambassadors- American Oxygen
Teď si asi každý z vás řekne- kde se stala chyba? American Oxygen je přeci píseň od Rihanny! Ano, to je pravda. Na textu se ale podílel i Sam Harris, zpěvák skupiny X Ambassadors, jejíchž fanouškem jsem od léta. A tahle verze lahodí mým uším o moc více, takže doporučuji!

James Bay- Best Fake Smile
Na tuhle bombu od Jamese Baye jsem narazila až na začátku minulého týdne, ale musím vám říct, že to je teda něco! Tento zpěvák je v moji hlavě zapsán jako "ten s pomalými a procítěnými skladbami"- takže si jistě dokážete představit můj úžas, po poslechnutí této písničky. Určitě si ji pusťte, mě dokáže vždycky neuvěřitelným způsobem nabít :)

Zaujala Vás některá ze zmíněných písniček?



9 comments :

  1. Ani jednu z písniček neznám, moc děkuju za tipy :)


    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Já tedy ani jednu neznám, ale aspoň mám nějaké tipy na oživení playlistu v ipodu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ráda, sama často takto hledám inspiraci :)

      Delete
  3. Hezky playlist, Jamese Baye miluju :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete
  4. Můj šálek kávy tahle hudba úplně není, ale American Oxygen v tomhle podání chválím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že jsem ti představila i něco jiného :)

      Delete

Děkuji za každý váš komentář :)