Autumn Favorites

26 November 2015

Krásné odpoledne!
Na dnešek jsem si pro vás připravila článek o mých nezbytnostech a miláčcích, bez kterých se na podzim nehnu ani na krok a celé toto období mi zpříjemňují :)

 Začněme oblíbenými kousky ze skříně- bílý "pletený" svetr a pro mě nezbytná šála.
Svetříky a cardigany nosím po celý rok, ale nějaký ten vyloženě podzimno-zimní svetr v mojí sbírce chyběl. Měli je ve všech možných obchodech, ale stále se mi nedařilo najít krásný a ne příliš předražený kousek. Nakonec jsem v Takku objevila tento smetanově bílý se vzorem a to ještě ve slevě za nějakých 250,-. Byl lehce zatrhaný na rukávech ale nebylo to nic, so by moje milovaná maminka nezvládla opravit.
Druhým oblíbencem je naprosto obrovská šála z F&F. Krásně teploučká, mám v ní málem schované i uši. A co je hlavní- všechny moje kamarádky mi ji závidí! Podobné jsem viděla i například v H&M tak utíkejte a taky si nějakou pořiďte! :)

Jsem milovnice laků na nehty a právě ty podzimní barvy patří k mým nejoblíbenějším!! První lak na nehty, Rimmel 60 Seconds Super Shine v odstínu 340 Berries and Cream patří k mým největším favoritům- nejen barvou, ale i výdrží a cenou, která se pohybuje okolo 60 korun.
Colorama od Maybelline v odstínu 103(?) je tmavě modrý odstín s fialovými odlesky na který sice tento rok moc nedošlo, ale doufám že jeho čas ještě přijde. Pokud máte o tyto laky zájem, ode dneška jsou v drogériích Teta za cenu 40 korun.
A na závěr vám chci představit další velice dobrý lak, Miss Sporty Lasting Color v odstínu 550- starorůžovo-mauve barva, která jistě zaujme každého! V porovnání kvalita-cena se jedná o velmi dobrý produkt!

Ach ty rtěnky.. Další položka kterou bych mohla nakupovat do nekonečna! Oba moji favoriti pocházi z řad kosmetiky Rimmel. První, odstínem do fialova pocházející ze základní řady Lasting Finish, 080 One of the Kind je ta pravá barva, pokud toužíte vystoupit z davu ale ještě si netroufnete na hodně výrazné rtěnky. Druhá, v odstínu 017 najdete v kolekci Lasting Finish by Kate tmavá červeno malinová matná rtěnka vypadá na rtech úžasně a určitě se na mém žebříčku zdrží až do nového roku!

Teploty venku klesají což se podepisuje na stavu našich rtů  i kůži celého těla. Tento měsíc jsem velmi ráda používala krém od Avonu. Tento hydratační krém se rychle vstřebává a ruce ještě dlouho po aplikaci voní což je něco co u produktu s vůní mé milované vanilky dokážu velmi ocenit!
Co se týče rtů, nedávno jsem narazila na klasický Jelení lůj od české značky Regina. Balzám je ve velkém balení, vypadá přesně jako lepidlo co jsme používali na základní škole. Na nošení do školy či do práce mi připadá moc velký a nepraktický, ale doma ho velmi ráda používám- celé dny tráví na mém pracovním stole vedle monitoru a tak nikdy nezapomenu rty hydratovat :)

Co rádi na podzim používáte vy?





13 comments :

  1. Svetr i šála jsou skvělý! Podobnou šálu mají v Zaře, takže počítám, že tahle FF se nebude nijak moc lišit a bude výhodnější, určitě příště v FF na šály mrknu, děkuju za tip :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Krásný svetr. Mám ráda tyto teplé svetry s výranou proplítaninou.

    ReplyDelete
  3. Milujem tie pletené svetre hlavne keď je zima, sneží, ty pozeráš na von oknom ako padá sneh a piješ horúci čaj a je ti fajn, teplo... :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Berries and cream je úžasný lak, mám ho také a miluju ho, celoročně :)

    ReplyDelete
  5. super príspevok! Najviac sa mi páči biely sveter a červený tmavý lak :) Čo sa týka balzamu na pery a krému na ruky, tiež je to moje jesenné must have :)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  6. ja nezbytne pouzivam minimalne 1 pomadu a milujem take tie tmavsie farby tienov a lakov :-)
    lovelybaking

    ReplyDelete
  7. svetrík je veľmi pekný ! :) a tie rúže vyzerajú zaujímavo :) určite musia vyzerať super aj na perách

    ReplyDelete
  8. Ty laky na nehty jsou perfektní a svetr s houskama ještě lepší! :)

    ReplyDelete
  9. Krásny svetrík aj rúže! Veľmi pekné odtiene! :)

    ReplyDelete
  10. skvele barvy laku:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway, budu rada kdyz se pripojis zde: Bridge of Memories

    ReplyDelete
  11. great blog :) I follow you :)
    Have a nice week!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Děkuji za každý váš komentář :)